Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Snygg i spegeln

Hemma hos mig så har jag fokuserat en hel del vid att fixa riktigt bra Belysning i mitt badrum. Jag tycker att det är väldigt viktigt för jag vill kunna kolla mig i spegeln och ha ett bra ljus. Vissa har ju sådana lampor med väldigt vitt ljus i badrummet och jag förstår inte alls hur man skulle vilja ha sådant starkt ljus. Jag gillar verkligen att ha lite gulare ljus för det är så mycket mysigare. Man blir dessutom mycket snyggare i spegeln och det är ju ändå ganska så viktigt. Man kanske inte tänker på det så mycket men om man känner sig snyggare så känns det som att ens dag blir mycket bättre. Små saker stör en inte lika mycket och det känns som att man kan klara av saker på ett bättre sätt. Det är i alla fall så som jag upplever det.

Leave a Reply